La Maquinista És Un Centre Comercial SITUAT AL districte barceloní de Sant Andreu Inaugurat el 14 de juny de 20001. Amb Més De 250 000 m², 242 botigues i 2.800 s empleats, febrer És el Centre Comercial més gran de Catalunya i un dels més grans de Espanya. Al 2012 prop de 15 Milions de Persones van visitar el recinte, UN 3,5% més RESPECTE al de 2.011,3 i va facturar en total 390 Milions d’euros.
El Centre esta SITUAT a Barcelona, concretament al carrer de Potosí Número 2 a Bon Pastor i TÉ UNA Superfície construïda Que SUPERA els 250 000 m², d’Ells, 91 700 m² estan destinats al comerç i Oci i 30 000 m² d’una Espais oberts de Com avingudes i places. Disposa de 3 Nivells (plantes alta, carrer i baixa) i dos aparcaments gratuïts, un subterrani de 2 plantes i exterior Un altre, que Sumen total de 5500 places d’estacionament.

Un dels casos més sonats d’ èxit de la nostra historia va ser la nostra actuació a La Maquinista.
Aconseguir 150.000 seguidors per el seu Facebook abans de l’existència dels Facebook Ads, va ser tot un repte.
Amb una pila de promocions encarades a aconseguir nous usuaris i a fidelitzar-los vàrem posar a test la nostra creativitat desenes de vegades.
Molt orgullosos de participar amb Unibail Rodamco en una fase on varem aprendre molt com agencia i vàrem créixer molt.
Promocions com “¿Cuanto conoces La Maquinista?” – “Obra social” – “Barcelona – New York” – “bARTcelona” són algunes de les accions que vàrem fer.
També vàrem cobrir l’ apertura de l’ Apple Store, que en aquell moment va ser la única de Barcelona. L’apertura de Hollyster i Starbuks ens van fer gaudir molt de la nostra feina.
Vàrem cobrir la Marató de TV3 en dues ocasions i vàrem cobrir un concert de Loquillo amb la seva promoció i sorteig d’ entrades. Els seguidors de La Maquinista varen tractar-nos sempre molt be durant la nostra estada amb ells com a agencia online.
Un dels casos d’ èxit que recordem amb més afecte i agraïm al equip de màrqueting de La Maquinista haver comptat amb nosaltres.
La Maquinista segueix sent un dels centres comercials més visitats de Barcelona, sobre tot a la temporada primavera/estiu donada la seva arquitectura oberta. Es un lloc ideal per a passejar amb tota la família. Compres i oci ben repartit per tota l’ extensió del centre.