Com gravar un vídeo per Youtube: tasques

Com gravar un vídeo per Youtube: tasques

Abans d’aprendre com gravar vídeos per Youtube en el teu pc és important establir una sèrie de tasques a realitzar de planificació, realització i postproducció perquè el resultat sigui l’esperat.

En primer lloc cal establir un calendari amb les tasques administratives. Aquí marcaràs i definiràs els temps que tens per a cadascuna de les fases de creació del canal de Youtube.

Però un calendari amb la planificació de l’elaboració no té cap sentit si abans no passem per pensar què anem a escriure i a qui ens dirigim.

El primordial aquí és que tinguem bons continguts, nous i que interessin als nostres seguidors. Per a això hem de tenir una comunicació constant amb ells, per saber què tipus de continguts els agradaria veure.

Per això és important que abans d’aprendre com fer vídeos per Youtube en pc tinguem clar què volem comunicar i com volem fer-ho.

Una bona estratègia de comunicació que estableixi un calendari en tasques Google amb temes que en general interessen depenent de l’època de l’any és una bona forma de començar si encara no tens una comunitat de seguidors.

Per exemple idees per regalar per Sant Valentín, com fer els impostos, quins outfits es portaran aquest estiu, com fer un pastís de xocolata, etc.

Són cerques habituals o idees de vídeos per Youtube que van relacionades amb un esdeveniment o data en concret, i que hem d’elaborar sobre la base del tema del nostre canal.

Recorda que el calendari i la cerca de continguts originals són fonamentals per saber com obrir un canal de Youtube, on la constància és l’única clau per tenir èxit amb aquesta xarxa social.

Acorda’t de complir els terminis, ja que si incompleixes i promets parlar sobre un tema però després no puges el vídeo o ho fas a un altre moment, els teus seguidors o followers se sentiran decebuts i podrien deixar de seguir-te per començar a seguir un altre vídeo blog que sí compleixi amb les seves promeses.

Una altra part importants abans d’obrir un canal és la planificació dels recursos, així, també pots aprendre com gravar un vídeo per Youtube sense càmera.

Si no disposes dels recursos necessaris com un equip d’enregistrament o el temps per realitzar-los, sempre serà millor que demanis ajuda i sol·licitis a algú més expert que tu que col·labori amb tu per elaborar el canal.

Com gravar un vídeo per Youtube des del pc

A més d’una càmera per gravar vídeos en Youtube són necessaris una sèrie de coneixements tècnics, com saber triar els plànols, la distribució o els llocs de rodatge, i saber manejar un programa d’edició de vídeos.

Però si no disposes de recursos econòmics però sí de temps, sempre pots comprar una càmera barata per Youtube, gravar els vídeos amb la webcam incorporada en el teu ordinador, o directament amb el teu smartphone.

A l’hora d’aprendre com gravar un vídeo i àudio per Youtube és important que segueixis una sèrie de regles senzilles i bàsiques perquè tinguis menys problemes a l’hora d’editar el vídeo.

  • Grava amb molta llum, aquesta ha d’apuntar cap a tí en el mateix angle que la càmera. L’ideal és gravar amb llum natural però si has de gravar a la nit assegura’t que la llum serà suficient perquè se’t vegi amb claredat.
  • A l’hora de gravar un vídeo per Youtube és normal que hagis de fer diverses preses perquè t’equivoques o no t’agradi com ha quedat. Aquí és fonamental que facis més plans i tinguis més minuts d’enregistrament dels quals pretens utilitzar en el vídeo final. Així tindràs més recursos a l’hora d’editar.
  • El contingut i la forma poden estar molt bé realitzats però si la manera de comunicar no és l’adequada no aconseguiràs captar l’atenció dels teus seguidors. Recorda que has de vocalitzar i parlar de forma forta i clara. A més és important que no et vesteixis del color del fons per crear un contrast, i que t’asseguris que es tracta d’un fons ordenat i net per no desviar l’atenció.

Amb aquests senzills consells ja estàs preparat per començar a elaborar els teus vídeos per Youtube, tan solament et queda muntar el vídeo i pujar-ho al teu canal.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre el nostre servei de YouTube.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari