Cursos SOLO VENTAS TV

L’equip de SOLO VENTAS TV t’ajuda a vendre més i millor.

Comencem a comercialitzar els nous coaching en vendes per a maximitzar les oportunitats del teu equip comercial.

Ho fem en 2 formats: SALES UP Coaching (Videoconferència) i Sales SP System (Presencial)

Augmenta un 25% la facturació (com a mínim)

Avui dia els professionals més difícils de trobar són els comercials de qualitat. Donat que no hi ha formació reglada en vendes, ens trobem en un moment on les empreses tenen una greu mancança de lideratge comercial.

En aquest vídeo veuràs un petit extracte d’una video conferència d’entrenament per a venedors, perquè puguis valorar com podria ajudar al teu equip la nostra ajuda.

Aconseguiràs millorar des del minut 1.

Els nostres cursos inclouen:

1. Motivació de l’equip

El treball d’enfocament i motivació, és clau de cara al fet que la gent visualitzi on vol arribar. Encendre la flama de nou.

2. Educació

Aprendre a base d’experiència és car i lent. Podem aconseguir més diners, però no podem aconseguir més temps. Posarem a la vostra disposició l’experiència i l’educació en mètodes de van guarda provats en el nostre mercat amb gran èxit.

3. Seguiment

Donar nova informació i trucs, sense fer-ne un seguiment, ajudarà però no generarà canvis que perdurin. El seguiment és la clau per fer augmentar el resultat de l’equip.

4. Protocol

El nostre #retosoloventas garanteix un augment del 25% en la facturació (com a minim) si es segueixen les instruccions. El nostre classroom interactiu, porta a l’agent a haver de passar pels mòduls i anar-los completant, així sabrem sempre en quin punt està i perquè no aconsegueix els resultats que esperem d’ell o ella.

8 tips per a doblar la teva facturació:

1. Fes servir un CRM

Un CRM o (Customer Relationship Manager) multiplicarà les teves possibilitats i resultats. Et recomanem que implementis això el més aviat que puguis, ja que serà la teva eina principal de treball. Podeu fer servir opcions freemium que et permetran provar l’eina de franc per començar.

2. Utilitza internet

Internet és la millor eina que existeix per prospectar i investigar possibles compradors. Utilitza-ho sàviament i veuràs els teus resultats augmentar ràpidament.

3. Fes moltes trucades cada dia

La clau està en el telèfon. És el teu gran aliat per créixer. Has de disciplinar-te per trucar cada vegada més. Si fas 10 trucades al dia, has de fer-ne 20 o 30 fins que arribis a fer unes 100 trucades al dia, si aconsegueixes això, guanyaràs segur.

4.Treballa més intensament

Augmenta les hores de treball i la qualitat d’aquestes hores. Si vols resultats extraordinaris, no pots tenir una entrega mitjana. Augmenta la càrrega de treball i aconseguiràs millors resultats.

Fes servir bé l’horari premium de trucades de 9 a 14h

5. Fes esport

Estar en forma és clau perquè puguis fer el que et proposem. Si no ho fas i portes una vida sedentària, no aconseguiràs fer-ho. La teva felicitat i prosperitat depèn d’això.

6. Crea bons Hàbits

Els hàbits et fan o et destrueixen. Evita hàbits nocius i relacions nocives. És important que et disciplines en forjar bons hàbits, ells faran de tu un autèntic gegant.

7. Educat

No paris d’aprendre, aquest canal és una bona eina. Segueix aprenent durant tota la teva carrera, això et farà millor i els teus resultats seran millors.

8. Aplica un model de vendes professional

No improvisis, implementa un model de vendes professional per millorar. És un punt important i si participes en el #retosoloventas, podràs aprendre els més exitosos.

Contacta amb nosaltres sense compromís: 670059001

enric@agenciadepublicitat.cat

El consell de vendes de la setmana:

No paris de buscar nous leads i de qualificar-los. Et faré una pregunta que potser et farà pensar:

Quina és la pitjor part de fer una venda?

El pitjor de fer una venda, és perdre el teu millor prospecte.

Treballem nous prospectes i quan fem seguiment d’aquests comptes, quan s’acaben, fem una baixada en la nostra producció. És per això que pocs comercials són consistents en la seva facturació. Tenen un pic i de sobte, tenen dos mesos dolents. No parar de recol·lectar nous leads i no parar de qualificar-los ens donarà collita cada mes.

Moltes vendes i fins aviat!