Avui anunciem una gran aliança que wwwagenciadepublicitat.cat ha signat. Passem a tenir un partner audiovisual de primer nivell: NeoRender.
Adolfo Jiménez, CEO de Neo Render defineix així l’empresa:
Comunicar, entretenir i emocionar són els fonaments d’una filosofia que hem estat sol·licitant durant més de quinze anys.

Tenim el nostre èxit al valuós equip de professionals que donen vida a aquesta marca i que dóna tot en cada projecte, capaç de prendre una idea senzilla per convertir-se en un producte fort i atractiu.

Tot això és el que hem convertit avui en dia, un grup fort i compromès de gent que treballa dia a dia i que sempre intenta fer nous projectes per ser més innovadors, creatius i per seguir creixent en l’escena internacional.

Una recompensa de tot aquest esforç són Malacara i El Misteri del Bastó de Roure, un curtmetratge d’animació 3D que ha estat reconegut en l’àmbit nacional i internacional i que va tenir nominacions als Premis Gaudí el 2009 i els Premis Goya el 2009, i també Ladrones de Motores, que va obtenir la premi com a millor curtmetratge d’animació en els Premis FICCI BAF (Índia) el 2009.

És un orgull per l’agència poder incorporar al grup un equip audiovisual de màxim nivell, per augmentar el valor afegit pels nostres clients.
Donada la nostra implicació amb l’academia de creadors de Youtube i el fort creixement hem trobat aquesta gran aliança per augmentar el nivell audiovisual i poder assumir molt més negoci.
NeoRender es una empresa amb la qual col·laborem des de fa quasi 10 anys i que finalment integrem a la nostra xarxa de networking. Un membre més de la família ens dóna la professionalitat i la confiança d’un dels grans talents nacionals de l’audiovisual.
Estem d’enhorabona amb aquest acord.
Aquí teniu la seva web: www.neorender.com
www.agenciadepublicitat.cat
T’ajudem a créixer