Com començar un canal de YouTube d'empresa

Com començar un canal de YouTube d’empresa

Cada vegada són més les companyies que decideixen crear un canal de Youtube per a empreses amb el qual arribar a la major quantitat possible d’usuaris o compradors.

Abans de saber com començar en Youtube és important que et detinguis a pensar la motivació per la qual vas a obrir un canal. Hauràs de donar respostes a unes preguntes bàsiques com, què vull comunicar, quin és el meu objectiu, per què ho faig i a qui li pot interessar.

Després de respondre a aquestes preguntes, i abans d’aprendre com crear un canal de youtube 2017/2018, cal passar per convertir-se en usuari.

Solament sent espectador es pot aprendre a gaudir de Youtube, veure el que fan uns altres sobre els temes que t’interessen, i conèixer els gustos dels teus possibles futurs seguidors.

Òbviament, per a un canal de Youtube d’empreses serà interessant conèixer què fa la seva competència, quins són els gustos i demandes del seu públic objectiu, i així descobrir sobre què fer un canal de Youtubeque sigui nou i interessant.

Per saber com començar a ser youtuber el primer que has de complir és l’elaboració d’un pla de continguts i un calendari d’acció on portis el registre de la planificació.

I perquè els teus seguidors puguin buscar el teu canal en youtube, és necessari que creïs una sèrie de continguts a la teva pàgina web i xarxes socials per comunicar als teus seguidors que obres un canal.

Recorda que quan inauguris un canal el primer que has de fer és presentar-te i explicar quin serà la temàtica dels continguts del canal. El més important és estar convençuts sobre el tema, independentment del nombre de seguidors.

És normal que al principi, gens més crear un canal de Youtube, tinguis pocs followers. Però amb constància el teu canal creixerà sense adonar-te i crearàs una comunitat en internet.

Com fer un canal de Youtube reeixit i guanyar diners

Per aconseguir un canal de Youtube d’èxit has de començar a poc a poc. Els teus amics i la teva família en línia compartiran el teu contingut, per la qual cosa anar generant una comunitat és molt important.

No es tracta de molts amics però ‘no de qualitat’, sinó de tenir seguidors fidels que t’ajudin a créixer en Youtube des de zero. Demana comentaris, genera debats i intenta resoldre dubtes, solament així aconseguiràs que augmenti la teva audiència.

Si has decidit començar en Youtube en 2017/2018 és que ja has definit què llegat vols deixar, què vas a aportar a la vida d’uns altres, de manera que aconsegueixis aportar solucions i respostes als teus seguidors.

En crear el teu propi canal de youtube conseguiràs una comunitat de seguidors que de debò se senten part d’alguna cosa, millorant així l’experiència del públic.

L’usuari no solament sentirà major proximitat i compromís cap a la teva empresa, sinó que també milloraràs la posició de cerca o SEO de la companyia, fent que aquesta aparegui en les primeres posicions de Google.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre el nostre servei de YouTube.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari