Com gravar un vídeo per Youtube: la planificació

Com gravar un vídeo per Youtube: la planificació

Youtube s’ha convertit en una de les plataformes o xarxes socials més usades tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, per la qual cosa és molt important saber com gravar un vídeo per Youtube.

Ja sigui per a ús personal o professional, la planificació de projectes és la base sobre la qual s’alcen els primers passos d’un propòsit i de la realització d’un canal en aquesta plataforma.

Si estàs pensant que necessites idees per a vídeos de Youtube és que no tens ben definit el que vols aconseguir, l’objectiu que persegueixes amb el teu canal ni a qui vols arribar.

El primer consell abans d’aprendre com gravar video i àudio per Youtube és que t’enfoquis en el que t’agrada, només així aconseguiràs que flueixin les idees i que et sentis agusto amb el contingut que creïs.

En el cas de les empreses, òbviament requerirà d’una prèvia planificació empresarial en la qual es defineixin les estratègies i finalitats que es desenvoluparan i perseguiran els continguts en Youtube.

Estem en el primer pas, la planificació abans d’aprendre com gravar vídeos per youtube en el teu pc, per la qual cosa tant per a empreses com a particulars és necessari crear una llista amb els objectius del canal, a qui va dirigit, i quins seran les estratègies a dur a terme.

  • No pots oblidar que l’organització és fonamental per aconseguir ser eficient també a l’hora d’obrir un canal de Youtube. El nostre consell és que has d’organitzar i registrar les teves idees, pots acostumar a escriure-les en un quadern o en un document de Google Drive, on poder guardar les teves idees en el núvol per compartir-les amb els teus amics o resta de membres de la teva empresa.
  • Es pot aprendre com gravar un video per Youtube sense càmera simplement amb la planificació. I això és perquè has d’enfocar-te en el que saber fer i invertir els diners en el que no sàpigues. Així, si no se’t dóna bé comunicar davant la càmera pots descriure el que vols i ajudar-te d’una col·laboració per gravar el vídeo.
  • El punt anterior va directament relacionat amb fer un correcte ús de l’administració dels recursos. Podem explicar com a recursos, entre uns altres, el temps, els diners o l’ajuda. Atès que la qualitat i la freqüència dels vídeos ha de ser constant, si no disposem de coneixements o temps el millor és que dediquem una mica de diners a demanar ajuda a un tercer que ens ajudi a dur-los a terme.
  • Perquè la realització sigui l’adequada, no importa tant si usem una càmera barata per youtube, sinó que hem de fixar terminis i complir-los. Si elaborem un calendari mensual és més fàcil establir els terminis d’enregistrament, edició i publicació, definint terminis de lliurament i elaboració. Es tracta d’un mètode per ser organitzat, sí, però també per portar un control dels temes dels quals ja hem parlat, comprovar l’eficàcia del treball i el temps utilitzats, i mantenir la constància tan important per a aquest canal.
  • Recorda que els seguidors del teu canal busquen descobrir contingut nou i de qualitat. Molts s’han preguntat com gravar un vídeo per Youtube des del pc i després d’han despreocupado de dirigir el procés de realització, un error comú si manquem de recursos.
  • A més del contingut és molt important la posada en escena, el tipus de plànols que utilitzaré, les localitzacions, el temps que li destinaré, etc. Per això haver de realitzar una llista de tasques, i començar a prendre decisions. Si no tens molts recursos podries triar plànols fixos i l’oficina del teu despatx. No obstant això, si tens la possibilitat pots canviar les localitzacions i el tipus de plànol, la qual cosa requerirà de més temps i ajuda. A més, tingues en compte que quants més conceptes exposis més dificultat tindrà l’elaboració del vídeo en el seu conjunt.
  • Estableix una estratègia de comunicació. La forma més fàcil de fer-ho és mitjançant reunions en les quals es comparteixin idees i s’involucri a més persones en l’impuls creatiu. Són molt importants els recursos, com la càmera per gravar vídeos de Youtube, però també ho són les persones de les quals t’envoltes per fer-ho. Per això no pots oblidar-te dels estímuls positius, es tracta de crear una família tant entre els teus col·laboradors com amb els teus fans. D’aquesta manera pots interactuar no solament per crear comunitat sinó també per rebre idees sobre les quals elaborar més continguts.
  • Quan facis la planificació econòmica has d’assegurar-te que les idees són realistes i factibles.

Finalment, és aconsellable que comparteixis el pla de producció perquè algú més també estigui atent als horaris, i així no treballaràs de més o en va.

Quan ja has après com fer vídeos per Youtube en pc és important que t’asseguris de guardar la informació almenys en dos llocs diferents, així la informació i el treball realitzat estaran segurs i evitaràs així possibles incidències.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre el nostre servei de YouTube.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari