Com convertir una idea en un vídeo de YouTube

Com convertir una idea en un vídeo de YouTube

A l’hora de buscar les millors idees per a vídeos de Youtube 2017-2018 hem de tenir en compte que hi ha moltes persones i empreses que ja tenen un canal de youtube de la mateixa temàtica que nosaltres.

Per això és tan important plantejar-nos com desenvolupar una bona idea i com plasmar-la després. No obstant això, no podem dependre d’uns pocs moments d’inspiració en els quals traiem idees per al canal de Youtube.

Aquesta plataforma requereix d’una periodicitat constant, per la qual cosa hem de sistematitzar la nostra creativitat amb, per exemple, jornades de brainstorming amb el nostre equip de treball.

Un consell, no donis per dolenta una idea per molt boja que sembli, ja que de vegades les millors idees sorgeixen dels comentaris més absurds.

Quan busquem temes per fer vídeos en Youtube hem de cenyir-nos a dos criteris fonamentals. El primer és que es tracti d’una idea realitzable, bé per la ubicació o pel pressupost per a l’enregistrament.

I en segon lloc, les millors idees per començar en Youtube són aquelles que parteixen d’un enfocament original i es tracten de manera que els continguts que oferim siguin de qualitat.

  • Es tracta doncs de fer alguna cosa diferent a la teva competència, pensar l’objectiu del vídeo, i la necessitat que volem cobrir. Quins temes per a vídeos poden ser de major utilitat per a la meva audiència?

L’empatia en aquesta fase és fonamental, així aplicarem el tipus de solució o resposta que ens agradaria veure a nosaltres mateixos en un vídeo d’aquestes característiques.

  • Quan aconseguim donar amb les idees per editar vídeos, ja siguin desenvolupaments d’històries de ficció o de testimoniatges reals, també és important pensar en les persones que apareixeran en el vídeo.

Solament sent autèntics i sabent què pot aportar cadascun es pot treure el millor de les persones, perquè així aportin valor i confiança al teu canal de Youtube.

  • Amb les idees en espanyol per a vídeos de youtube també podem utilitzar el mètode del story telling, o el que és el mateix, explicar una història que aconsegueixi retenir l’atenció de l’espectador.

Les claus per gravar el vídeo de Youtube

D’aquesta manera gravarem un guió per Youtube amb un plantejament inicial que mantingui la tensió o incògnita, seguirem amb un desenvolupament en el qual s’aniran tancant temes, i per acabar acabarem amb el desenllaç, on es resolen tots els dubtes i es donen les conclusions.

Després d’obtenir les idees per fer vídeos curts, si al moment de l’enregistrament inclous en el còctel ingredients com el misteri o la intriga, i ho comptes amb la gràcia necessària, sens dubte el teu vídeo serà un èxit en Youtube.

Convertir una idea en un vídeo de Youtube és fàcil si segueixes uns fàcils consells i, sobretot, si ets constant i organitzat a l’hora de sumar informació d’interès als continguts del teu canal de Youtube.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre el nostre servei de YouTube.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari