Com i per què escriure guions per fer vídeos promocionals en YouTube

Com i per què escriure guions per fer vídeos promocionals en YouTube

Abans d’aprendre com fer un guió per Youtube és necessari que sàpigues la importància de realitzar guions o esquemes abans de gravar el teu vídeo.

Els guions serveixen per organitzar i compartir idees de manera que sigui més fàcil filar una història i així manejar la producció del teu canal de Youtube.

Hi ha persones a les quals se’ls dóna bé la comunicació que opten per improvisar en els seus vídeos, no obstant això, la recomanació és sempre preparar un guió per a un vídeo sigui el que sigui la temàtica.

Així podràs utilitzar aquesta plantilla de guió de vídeo per elaborar la planificació de tots els continguts que compartiràs al teu canal. Sens dubte una forma d’organització que facilitarà el treball a l’hora de gravar.

No et preocupis si asseguis incertesa abans de gravar, ja que encara que hagis fet un guió de vídeo promocional perfecte, la por escènica anirà desapareixent a poc a poc. El més difícil és començar.

La rutina i la constància són fonamentals a l’hora de descobrir la millor manera sobre com fer un guió per Youtube. Com amb tot, la pràctica aprendràs a fixar una rutina que t’ajudarà a la planificació del contingut i en la part comunicativa a l’hora de gravar.

Encara que es tracti de guions de vídeos curts és fonamental que tinguis clara la idea del que vols explicar i com vols transmetre-ho. Per això no passa gens si has de repetir preses o treballar més en el missatge.

A l’hora de fer el guió d’enregistrament de vídeo enfoca’t en l’escena i escriu idees encara que creguis que no van a cap part. Com més li donis tornades més clara tindràs la idea.

Recorda que si vols aprendre com fer un guió per a un vídeo promocional de la teva empresa has de tenir en compte que l’objectiu sempre serà oferir algun valor a la teva audiència.

El vídeo ha de ser útil per als teus seguidors i usuaris, de manera que no solament consisteix a promocionar la teva marca o productes sinó a respondre a preguntes, donar idees o oferir informació rellevant.

Seguint aquestes senzilles pautes aconseguiràs que gràcies al guió de vídeo el teu usuari tingui un contingut més valuós al que acudir i per tant una relació més propera cap a la teva companyia.

  • Han de quedar per tant ben definits tant el propòsit com el missatge abans de gravar un vídeo d’empresa per Youtube.

Perquè el missatge sigui atractiu i cali en els teus seguidors has d’elaborar vídeos curts amb les paraules clau sobre la temàtica o cerques relacionades, i així arribaràs a més persones.

  • Aprofita les diferents fonts de contingut del teu blog o xarxes socials per aconseguir al seu torn generar més volum de contingut.
  • Finalment, una altra de les maneres de generar major confiança i credibilitat en els teus seguidors de Youtube és usar testimoniatges i col·laboradors que t’ajudin a crear aquesta imatge de marca.

Contacta amb nosaltres si vols més informació sobre el nostre servei de YouTube.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari